Onderhoudsmiddelen & Stofzuigers

Onderhoudsmiddelen & Stofzuigers

Een goed onderhoud voor uw tapijt of karpet is van essentieel belang om er lang plezier van te kunnen hebben. Onderhoudsmiddelen & Stofzuigers zijn verkrijgbaar in onze winkel. Daar staan wij u ook graag persoonlijk bij in het advies over onderhoud van uw tapijten en karpetten. Wij hebben een breed assortiment in onderhoudsproducten en verschillende soorten stofzuigers waarvan wij dealer zijn:

Huishoudelijk onderhoud begint met een Henry of Hetty stofzuiger van http://numatic.nl. De stofzuiger die u altijd assisteert met een glimlach. Een stofzakcapaciteit heeft van 8 liter en 10 meter snoer. Wij kiezen altijd voor het complete accessoireskit.  Daarnaast bieden zij een uitstekende service en 6 jaar motor garantie.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud van uw Numatic, onderdelen zoals slang, mondstuk, Airo Brush en de aanschaf van nieuwe stofzuigzakken.

Wanneer u hoogpolig vloerbedekking heeft raden wij u aan om te investeren in een Sebo stofzuiger. Deze stofzuigers zorgen ervoor dat het stof los geborsteld word. Door zijn ergonomische handgreep blijft u rechtop staan wat voorkomt dat uw rug belast wordt en zorgt dat de machine het werk doet.

Heeft u een klein vlekje, dan raden wij u aan om 1 van onderstaande producten in huis te hebben. Wij geven graag persoonlijk advies welk product het meest geschikt is voor uw vloerbedekking en hoe u het product dient te gebruiken.

TMC 520 vlekkenspray
Sebo vlekkenbox