Onderhoudsmiddelen & Stofzuigers

In onze winkel staan wij u graag persoonlijk bij in het advies van onderhoud. Wij hebben een breed assortiment in onderhoudsproducten en verschillende soorten stofzuigers waarvan wij dealer zijn:

Henry stofzuiger

Henry stofzuiger

Huishoudelijk onderhoud begint met een Henry of Hetty stofzuiger van http://numatic.nl. De stofzuiger die u altijd assisteert met een glimlach. Een stofzakcapaciteit heeft van 8 liter en 10 meter snoer. Wij kiezen altijd voor het complete accessoireskit.  Daarnaast bieden zij een uitstekende service en 6 jaar motor garantie.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud van uw Numatic, onderdelen zoals slang, mondstuk, Airo Brush en de aanschaf van nieuwe stofzuigzakken.

 

Sebo stofzuiger

Sebo stofzuiger

 

Wanneer u hoogpolig vloerbedekking heeft raden wij u aan om te investeren in een Sebo stofzuiger. Deze stofzuigers zorgen ervoor dat het stof los geborsteld word. Door zijn ergonomische handgreep blijft u rechtop staan wat voorkomt dat uw rug belast wordt en zorgt dat de machine het werk doet.

 

 

Heeft u een klein vlekje, dan raden wij u aan om 1 van onderstaande producten in huis te hebben. Wij geven graag persoonlijk advies welk product het meest geschikt is voor uw vloerbedekking en hoe u het product dient te gebruiken.

TMC 520 vlekkenspray

TMC 520 vlekkenspray

Sebo vlekkenbox

Sebo vlekkenbox